Stap binnen in een wereld van Groei,
Transformatie en Welzijn.

 

Welkom op mijn website Beleef je Leven Bewust. Mijn naam is José Klijnstra. Ik ben een gepassioneerd coach en ben er om je te begeleiden op je persoonlijke reis naar bewustwording en spirituele - innerlijke groei.

 

Mijn visie is een wereld waarin iedere persoon de mogelijkheid heeft om zijn volledige potentieel te bereiken en een leven van vreugde, vervulling en betekenis mag beleven. Ik geloof in de kracht van heling, innerlijke groei en bewustwording als fundamenten voor persoonlijke transformatie.

Liefde is de kracht die ons verbindt en geneest. Ik koester de overtuiging dat liefde en mededogen de sleutels zijn tot het creëren van harmonie in onszelf, onze relaties en de wereld om ons heen. Ik wil anderen inspireren en begeleiden om liefdevolle verbinding met zichzelf en anderen te ontwikkelen, om zo een positieve impact te hebben op het collectieve bewustzijn.

Door mijn diensten aan te bieden op het gebied van heling, innerlijke groei en bewustwording, wil ik anderen ondersteunen in hun persoonlijke reis. Ik geloof dat we allemaal in staat zijn om onze unieke gaven en talenten te ontdekken en te benutten en zo bij te dragen aan een mooiere wereld.

Mijn visie is gedreven door een diepe passie om anderen te ondersteunen hun eigen innerlijke kracht te ontdekken, zodat ze vanuit authenticiteit en liefde kunnen (be)leven. Samen kunnen we een positieve verschuiving teweegbrengen en een wereld creëren waarin iedereen de vrijheid heeft om te bloeien en te stralen.

 

Mijn aanpak is persoonlijk, empathisch en afgestemd op jouw unieke behoeften. Ik creëer een veilige en ondersteunende omgeving waarin jij je comfortabel en veilig kan voelen om je verhaal te delen en diepe blokkades te transformeren in zelfliefde en kracht.  

 

Waarvoor zijn de behandelvormen geschikt

•    Traumaverwerking, zoals: seksueel misbruik, nare jeugdervaringen, fysieke en/of geestelijke mishandeling.
•    Rouwverwerking denk aan: echtscheiding, overlijden van een dierbare, ontslag……
•    Behandeling van een burnout, overspannenheid en stress.
•    Chronische vermoeidheid, lusteloosheid, energietekort, slaapproblemen, gewichtsproblemen.
•    Angsten, woede en verdriet (hyperventilatie, faalangst, succesangst…..)
•    Ik versterking, assertiviteit, doelen ontwikkelen en keuzes maken.
•    Onbewuste patronen herkennen en veranderen.
•    Vrouwen in overgangsperioden naar volgende levensfasen begeleiden zoals menopauze, tienermoeders,
      jonge- en aanstaande moeders, vrouwen die net bevallen zijn, zwangerschapsbegeleiding.
•    Omgaan met ziekte, pijn vermindering en pijnhantering
•    Een ieder die wil groeien in zijn /haar bewustwordingsproces en daardoor innerlijke groei wil ervaren.

Belangrijk!! Contra- indicaties en Voorzorgsmaatregelen

Hoewel mijn diensten bedoeld zijn om ondersteuning en begeleiding te bieden, is het belangrijk om rekening te houden met contra-indicaties en mogelijke voorzorgsmaatregelen. Ik wil ervoor zorgen dat jouw welzijn en veiligheid altijd voorop staan.

Indien je een van de volgende situaties ervaart, kan het zijn dat mijn diensten niet geschikt zijn voor jou op dit moment:

  • Ernstige psychische aandoeningen die onmiddellijke medische aandacht vereisen.
  • Actieve verslaving aan substanties, zoals drugs of alcohol.
  • Onstabiele medische aandoeningen die directe medische zorg nodig hebben.

Als je momenteel een van bovenstaande situaties ervaart, raad ik je aan om contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener die gespecialiseerd is in jouw specifieke behoeften.

Daarnaast wil ik benadrukken dat mijn diensten aanvullend zijn en geen vervanging vormen voor professionele medische of therapeutische behandeling. 

Bij twijfel over de geschiktheid van mijn diensten in jouw situatie, adviseer ik je aan om contact met mij op te nemen. Ik ben er om je vragen te beantwoorden en eventuele zorgen te bespreken, zodat we samen de best mogelijke ondersteuning kunnen bepalen.

Jouw welzijn en veiligheid zijn voor mij van het grootste belang!