Tarieven

Innerlijke groei

Transparante Tarieven: Investeer in jezelf met betaalbare begeleiding.

"Dank voor je interesse in mijn diensten. Ik geloof sterk in de waarde van investeren in jezelf en jouw persoonlijke groei.

Hierbij bied ik je graag een overzicht van mijn tarieven, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Ik streef naar eerlijkheid en transparantie, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Mijn tarieven zijn gebaseerd op de tijd, energie en expertise die ik investeer om jou de best mogelijke begeleiding te bieden. Ik ben toegewijd aan het creëren van een waardevolle en lonende ervaring voor jou. Lees verder om meer te weten te komen over mijn tarieven en de mogelijkheden die ik aanbied. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken op jouw reis naar persoonlijke groei en welzijn."

De tarieven zijn:
Vanaf 01 januari 2023 €90,-  per sessie.( Ik werk niet met tijd, je krijgt de tijd die je nodig hebt)
Na 18.00 uur en op zaterdag, vanaf 01 januari 2023 €110,- per sessie.

Telefonisch consult : €35,- per half uur, vooraf te voldoen.


 

Betalingsvoorwaarden :
Afspraken die tijdig worden afgezegd, 24 uur van te voren, worden niet in rekening gebracht, anders worden 75%  van de kosten van de sessie in rekening gebracht. Er dient contant betaald te worden tenzij anders overeengekomen.

 

 

 

 

 

Disclaimer:
Deze disclaimer is van toepassing op alle door Beleef je Leven Bewust gepubliceerde internetpagina`s. Door deze pagina`s op te vragen via het internet stem je in met disclaimer zoals hieronder staat omschreven.
Er wordt door Beleef je Leven Bewust de uiterste zorg besteed aan de betrouwbaarheid en juistheid van alle gepubliceerde data op het internet. Onjuistheden en onvolkomenheden kunnen echter onbedoeld nog steeds voorkomen, ondanks de zorg en aandacht die eraan verstrekte gegevens gegeven wordt.Ik kan niet aansprakelijk gehouden worden voor de schade, direct of indirect, welke voortkomt uit het gebruik van deze informatie. Ik ben niet verantwoordelijk voor de aan mijn internet pagina`s gekoppelde bestanden en/of verwijzingen naar derden. Alle door Beleef je Leven Bewust verstrekte informatie is geheel informatief en hieraan kan geen enkel recht worden ontleend.