Jose

Innerlijke groei

Om wakker te worden in jezelf zijn inzichten en liefde nodig.

Onbewust houden we patronen, gedachten in stand die ons aangeleerd zijn.

Met bewustwording vanuit liefde bedoel ik dat oude gedachtepatronen en gedragingen vrij gelaten mogen worden. Ik heb het bewust niet over loslaten maar vrijlaten. De tijd heeft mij geleerd dat in loslaten strijd zit en wanneer je angsten, pijn, verdriet, paniek en andere emoties kan overgeven of vrijlaten werkt het direct bevrijdend. Hierdoor ga je ervaren dat je relatief weinig hoeft te doen om je goed te voelen. Gaag leg ik je in een persoonlijk consult uit hoe je daarmee kan gaan werken.

Er is in jou, geen goed en geen fout, alleen werking. Vanuit deze werking  sta je jezelf toe om liefdevol te groeien, te geven, te ontvangen en te ont-moeten.

Inmiddels heeft het bijna twintig jaren werken met zoveel bijzondere en unieke mensen met uiteenlopende vragen en issues mij geleerd dat er een antwoord is op de problemen die we ervaren in ons leven en dat is : " De Terugkeer naar Liefde voor Jezelf." Hoe dat tot stand komt is alles behalve eenduidig, want iedereen is uniek en heeft zijn, haar eigen bagage en ervaart  die op unieke eigen wijze.

Ik vind het bijzonder inspirerend en dankbaar werken om je liefdevol terug te begeleiden naar de kern van je eigen zijn. De bewustwording naar Wie Ben Ik.