Jose

Innerlijke groei

In liefde en respect voor al het leven. Welkom op mijn website

Graag stel ik mij aan je voor. Mijn naam is Jose en ik heb mijn coaching praktijk voor innerlijke groei en bewustwording te Drachten. Ik maak hierin onder andere gebruik van moderne hypnotherapie.

Ik coach, begeleid, ondersteun en onderwijs vanuit mijn kennis door opleiding, mijn levenservaring en hulp van mijn begeleiders. Ik heb mijn praktijk te Drachten. Ik werk vanuit heling en heb persoonlijk niets met symptoom bestrijding. De ervaring heeft mij geleerd dat de antwoorden in jezelf liggen, maar de versluiering ervoor zorgt dat je ze niet kan ervaren of voelen. Wanneer je er aan toe bent om innerlijke groei en bewustwording te ervaren in je leven, om wakker te worden en jezelf te ont -moeten, oude patronen lostelaten en met vernieuwde inzichten een liefdevol leven op te bouwen in de eerste plaats voor jezelf, ben je van harte welkom. Laat je inspireren, je kennis verrijken en ervaar groei en liefdevol zijn, in de eerste plaats voor jezelf.

Een wijze les die ik lang geleden geleerd heb is dat: Wat je jezelf niet geeft kun je een ander niet schenken.

 

Mijn website neemt je mee naar nieuwe mogelijkheden om je leven een positieve wending te geven vanuit nieuwe inzichten, innerlijke groei en bewustwording. Lijd niet je leven, maar beleef je leven ! Neem gerust vrijblijvend contact met mij op als je vragen hebt. 

 

Vanuit liefde, verbinding en kennis begeleid, coach en ondersteun ik je in je proces

 

 

 

Meer informatie