Diensten

Innerlijke groei

Empowerment en Begeleiding voor Vrouwen tijdens elke Levensfase

In mijn begeleiding voor vrouwen bied ik je een inspirerende en ondersteunende ruimte om je te begeleiden tijdens elke levensfase.

Het bijzondere aan werken met vrouwen is voor mij dat we midden in de evolutie staan. Zo beleeft iedere vrouw bijzondere fasen in haar leven. De ervaringen in het werken met vrouwen heeft mij geleerd dat vrouwen bezig zijn zich vrij te maken van oude patronen en er de behoefte is om zich vanuit het gevoel te ontwikkelen en hierin te groeien in bewustzijn.

Ik geloof dat elke vrouw uniek is en zo ook haar eigen reis heeft in het leven. Elke fase van het leven, of het nu gaat om de overgang naar volwassenheid, het moederschap, het carrièrepad of de zoektocht naar persoonlijke vervulling, brengt unieke uitdagingen met zich mee.

Graag bied ik je mijn ondersteuning om je te inspireren bij elke stap van jouw  unieke reis. Of je nu op zoek bent naar zelfontdekking, het vinden van balans, het overwinnen van obstakels of het bereiken van je doelen, ik bied je een veilige en empowerende omgeving waarin je kunt groeien en bloeien.

Iedere levensfase draagt hierin zijn eigen rijkdom. Weet je dat binnen de traditie van de Indianen een vrouw pas rond haar vijftigste levensjaar de volwassen leeftijd wordt toegekend. Ze wordt zo in haar wijsheid erkend. De levenslessen en verkregen wijsheden maakt een vrouw in deze cultuur waardevol voor de clan. Persoonlijk ervaar ik dit als een mooi en waardevol voorbeeld waar we vanuit mijn beleving in onze maatschappij van kunnen leren.

Bewustworden, ontdekken en ontmoeten wie je bent, hoe je jezelf positief en liefdevol kan neerzetten in deze bewogen tijden is waar ik je met liefde in begeleid.
Ben je nieuwsschierig geworden en wil je ontdekken hoe dit voor jou kan werken, voel je dan welkom om vrijblijvend contact met mij op te nemen.

Ik ontmoet je graag

 

Meer informatie