Tarieven

Innerlijke groei

Tarieven

Tarieven sessies

 

De visie van waaruit ik werk met cliënten is erop gebaseerd dat een ieder de tijd krijgt die hij/zij nodig heeft.
Ik werk niet met tijd.

De tarieven zijn:.

Sessies €80,- 
Na 18.00 uur en in het weekend € 100,- 


Telefonisch consult :
De kosten voor een telefonisch consult zijn € 20,- per half uur. Dit bedrag dient vooraf betaald te worden. 

Sessie in de boksschool te Drachten:
Assertiviteitstraining, agressiebeheersing, verwerken  o.a. verdriet, woede, angst, oude pijn.
Onder professionele begeleiding.
Duur sessie één uur € 150,= per sessie.‚Äč
 

Betalingsvoorwaarden :
Afspraken die tijdig worden afgezegd, 24 uur van te voren, worden niet in rekening gebracht, anders worden 75%  van de kosten van de sessie in rekening gebracht. Er dient contant betaald te worden tenzij anders overeengekomen.

 

 

 

 

 

Disclaimer:
Deze disclaimer is van toepassing op alle door Beleef je Leven Bewust gepubliceerde internetpagina`s. Door deze pagina`s op te vragen via het internet stem je in met disclaimer zoals hieronder staat omschreven.
Er wordt door Beleef je Leven Bewust de uiterste zorg besteed aan de betrouwbaarheid en juistheid van alle gepubliceerde data op het internet. Onjuistheden en onvolkomenheden kunnen echter onbedoeld nog steeds voorkomen, ondanks de zorg en aandacht die eraan verstrekte gegevens gegeven wordt.Ik kan niet aansprakelijk gehouden worden voor de schade, direct of indirect, welke voortkomt uit het gebruik van deze informatie. Ik ben niet verantwoordelijk voor de aan mijn internet pagina`s gekoppelde bestanden en/of verwijzingen naar derden. Alle door Beleef je Leven Bewust verstrekte informatie is geheel informatief en hieraan kan geen enkel recht worden ontleend.