Jose

Innerlijke groei

Om wakker te worden in jezelf zijn inzichten en liefde nodig.

Onbewust houden we patronen, gedachten in stand die ons aangeleerd zijn.

Met bewustwording vanuit liefde wordt bedoeld dat je loskomt van oude gedachtepatronen en gedragingen. Angsten, pijn, verdriet, paniek en oa. etikettering opgelegd vanuit de werking van het ego zal geen waarde meer hebben als liefde zijn intrede doet. Dan zul je dicht vanuit je gevoel liefdevol gaan ervaren, leven en beleven.
Er is in jou, geen goed en geen fout, alleen werking. Vanuit deze werking  sta je jezelf toe om liefdevol te groeien, te geven, te ontvangen en te ont-moeten.

Jaren lange ervaring in het werken met mensen met uiteenlopende problematiek heeft mij geleerd dat er een eenduidig antwoord is op alle problemen die we ervaren in ons leven en dat is : " De Terugkeer naar Liefde voor Jezelf." Hoe dat tot standkomt is alles behalve eenduidig, want een ieder is uniek en heeft zijn, haar eigen bagage en ervaart  daarin pijn en verdriet op zijn, haar eigen unieke wijze.

Ik vind het bijzonder inspirerend en dankbaar werken om mijn medemens liefdevol terug te begeleiden naar de kern van hun eigen zijn. De  bewustwording naar Wie Ben Ik.