Diensten

Innerlijke groei

Begeleiden van vrouwen door diverse levensfasen

Een paar jaar geleden heb ik de opdracht gekregen om vrouwen te gaan begeleiden. De praktijk heeft mij laten zien dat er ook m.n. vrouwen naar mij toekomen.

Het bijzondere aan werken met vrouwen is voor mij dat we midden in de evolutie staan. Het geven van nieuw leven is voor vrouwen weggelegd. Mannen staan leuk, of niet leuk hierin naast de evolutie. Zo beleeft de vrouw of ze nu wel of niet het moederschap mag aanvaarden, bijzondere fasen in haar leven. De ervaringen in het werken met vrouwen heeft mij geleerd dat vrouwen bezig zijn zich los te maken van oude patronen en er de behoefte is om zich vanuit het gevoel te ontwikkelen en hierin te leren dicht bij zichzelf te blijven.

Iedere levensfase draagt hierin zijn eigen rijkdom. Wanneer ik je vertel dat binnen de traditie van de Indianen een vrouw pas rond haar vijftigste levensjaar de volwassen leeftijd wordt toegekend, dan geeft mij dat onder andere aan hoe ze in haar wijsheid erkent wordt. De levenslessen en verkregen wijsheid maakt een vrouw in deze cultuur waardevol voor de clan. Terwijl onze maatschappij hier anders op ingesteld is.

Bewustworden, ontdekken en ontmoeten wie je bent, hoe je jezelf positief en liefdevol kan neerzetten in deze bewogen tijden is waar ik je met liefde in begeleid.
Ben je nieuwsschierig geworden over hoe eea. voor jou weggelegd kan zijn kijk dan eens naar de workshops of neem vrijblijvend contact met mij op

info@beleefjelevenbewust.nl

06- 49917029

Ik ontmoet je graag

 

Meer informatie