Diensten

Innerlijke groei

Begeleiden van vrouwen door diverse levensfasen

Alweer een aantal jaren geleden heb ik tijdens een bijzondere sessie gevoeld en doorgekregen dat mijn weg ligt in het begeleiden van vrouwen. De praktijk heeft mij laten zien dat er ook m.n. vrouwen naar mijn praktijk toekomen. 

Het bijzondere aan werken met vrouwen is voor mij dat we midden in de evolutie staan. Zo beleeft iedere vrouw bijzondere fasen in haar leven. De ervaringen in het werken met vrouwen heeft mij geleerd dat vrouwen bezig zijn zich vrij te maken van oude patronen en er de behoefte is om zich vanuit het gevoel te ontwikkelen en hierin te groeien in bewustzijn.

Iedere levensfase draagt hierin zijn eigen rijkdom. Weet je dat binnen de traditie van de Indianen een vrouw pas rond haar vijftigste levensjaar de volwassen leeftijd wordt toegekend. Ze wordt zo in haar wijsheid erkend. De levenslessen en verkregen wijsheden maakt een vrouw in deze cultuur waardevol voor de clan. Persoonlijk ervaar ik dit als een mooi en waardevol voorbeeld waar we vanuit mijn beleving in onze maatschappij van kunnen leren.

Bewustworden, ontdekken en ontmoeten wie je bent, hoe je jezelf positief en liefdevol kan neerzetten in deze bewogen tijden is waar ik je met liefde in begeleid.
Ben je nieuwsschierig geworden en wil je ontdekken hoe dit voor jou kan werken, voel je dan welkom om vrijblijvend contact met mij op te nemen.

Ik ontmoet je graag

 

Meer informatie