Diensten

Innerlijke groei

Diensten

Hieronder staan een aantal diensten omschreven gericht op heling, innerlijke groei en bewustwording vanuit verbinding in liefde. Ik sta je graag bij in iedere levensfase die ondersteuning en begeleiding nodig heeft.

Begeleiding tijdens zwangerschap, angst voor de bevalling en begeleiding na de bevalling:
Het kan zijn dat je een of meerdere zware bevallingen hebt gehad en nu opnieuw bang bent dit opnieuw te moeten ondergaan. Het vrijlaten van de angst, het verwerken van oude pijn en het in afstemming met jezelf en je kindje de bevalling ingaan zullen je helpen helen en ondersteunen. Meerdere vrouwen hebben mogen ervaren na eerdere zware bevallingen dat wanneer je bevalt in afstemming met jezelf en je kindje er positieve energie gaat stromen die zo liefdevol en krachtig is.
Wil je graag moeder worden maar staan bovengenoemde trauma`s je in de weg het moederschap te ontvangen dan begeleid ik je liefdevol in voorbereiding op een zwangerschap en bevalling.

Agressie -, Assertiviteitstraining, verwerken van boosheid, woede, angst, verdriet, misbruik...... :
In samenwerking met boksschool Drachten en een gerenomeerd bokstrainer en levenservaringsdeskundige, geef ik als onderdeel van de sessies training in de boksschool te Drachten. Onder professionele begeleiding word je gecoached in het verwerken van wat voor jou van toepassing is. Dit kan agressie begeleiding zijn, maar ook assertiviteitstraining.

  • Opkomen voor jezelf
  • Je boosheid en woede verwerken en transformeren in acceptatie
  • Transformeren van oude pijn in liefde voor jezelf.

Begeleiden van spirituele( jonge) mensen:
Regelmatig krijg ik jonge mensen in de praktijk die geen weg weten met hun eigen spiritualiteit, hun gaven. Graag begeleid ik jullie naar bewustwording en inzichten die je helpen je spirituele gaven te accepteren en te integreren in je jonge leven.
Wanneer je ongeacht je leeftijd, coaching en begeleiding nodig hebt in je eigen spirituele ontwikkeling ben je van harte welkom.

Begeleiding tijdens echtscheiding :
Zowel voor de ouders als de kinderen. Scheiden is al pijnlijk genoeg. Het er samen uitkomen en wanneer er kinderen bij betrokken zijn ( afhankelijk van de leeftijd) samen met hun afspraken maken voor de toekomst. Daarbij begeleid ik het gezin in de rouwverwerking en help jullie op weg.

  • Hulp bij het opstellen ouderschapsplan in gezamenlijk overleg met de kinderen.
  • Persoonlijke begeleiding.
  • Maak van je echtscheiding omwille van je zelf en de kinderen geen vechtscheiding

Relatie begeleiding:                                                   
Wanneer het niet lekker loopt in een relatie begeleid ik jullie onder andere door middel van  geweldloze comminicatie. Hierbij maak ik onder andere gebruik van de spirituele wetten voor een relatie. Deze wetten zetten je in tegenstelling tot wat je misschien denkt met de benen op de grond en laten je bewust worden van je eigen rol in de relatie. Veelal worden roblemen in een relatie veroorzaakt door oude patronen en overtuigingen die in stand gehouden worden. Samen gaan we ontdekken hoe je vanuit nieuwe inzichten naar jezelf en de ander leert kijken.

  • Geweldloze communicatie
  • Acceptatie
  • Ondersteunend

Verdieping sessies voor coaches in opleiding:
Wanneer je in opleiding, training bent kun je met de nodige persoonlijke processen geconfronteerd worden. Gelukkig maar want hoe meer verdieping je in je eigen proces aangaat hoe rijker je wordt in je eigen ontwikkeling en hoe mooier mens en coach je wordt. Het is mogelijk om individueel of met kleine groepjes max. 6 personen deze sessies te volgen.

Wil je meer weten of vrijblijvend informatie dan verwijs ik je graag naar het contactformulier op de website. 

 

 

Meer informatie